Бажання
Додайте товари до списку бажань
Оригінальні кросівки одяг і аксесуари
Опис

Чоловіча ветровка Puma Style Windbreaker - це ідеальне поєднання стилю, функціональності та комфорту для кожного любителя спорту! Створена з найкращих матеріалів та з використанням передових технологій, ця модель покликана захистити вас від суворих погодних умов, зберігаючи при цьому комфорт та стиль. Легка тканина забезпечує відмінну вітронепроникність, зберігаючи вас у теплі та сухості навіть у найвітряніші дні.
Завдяки елегантному та сучасному дизайну ветровка Puma Style Windbreaker ідеально підходить для будь-якого випадку в тому числі і для занять спортом. Повнорозмірна застібка-блискавка спереду та комір-стійка забезпечують додатковий захист, а ребристі манжети та поділ відповідають за щільне прилягання, не дозволяючи вітру та холоду проникнути всередину.
Бічні кишені та одна нагрудна кишеня на блискавці дозволять надійно зберегти все необхідне.
Завдяки легендарному логотипу PUMA Archieve №1, розташованому спереду та PUMA Wordmark ззаду, ви можете бути впевнені, що привернете увагу та заявите про себе, куди б ви не пішли. Якщо ви відвідуєте спортзал, збираєтеся на пробіжку або просто біжіть у справах, ця вітровка стане обов'язковим елементом гардеробу.
Не дозволяйте поганій погоді утримувати вас від досягнення ваших цілей. Замовте Puma Style Windbreaker вже сьогодні та відчуйте ідеальне поєднання стилю, комфорту та функціональності!

  • Матеріали: 100% поліестер

Оригінальна чоловіча ветровка Puma Style Windbreaker (623685-33)

Артикул 623685-33
В наявності
3 190 грн
3 890 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Розмір
Замовити швидко
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

 

  • Готівкою при отриманні по предоплаті 150грн.
  • Через Privat24 або іншим банком.
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.
  • Детальніше про оплату.
  • Гарантія від виробника 1 місяць
  • Сертифікований товар

Якщо з яких-небудь причин замовлення не виправдало Ваших сподівань, у Вас є 14 днів на повернення або заміну.

Вгору