Бажання
Додайте товари до списку бажань
Оригінальні кросівки одяг і аксесуари
Опис

Верхня частина виконана з гнучкої високоякісної шкіри. На внутрішній поверхні використовується нейлон, що володіє високою якістю і міцністю. Також використовується технологія PROTECTION для захисту носка під час ударів і забезпечення стійкості.
Верхня куля підошви виготовлена з матеріалу EVA на основі натуральних волокон для оптимальної амортизації та поглинання ударів при зіткненні з поверхнею. Устілка із пресованого матеріалу EVA, легко підганяється до форми стопи.
Підошва, виготовлена за технологією DURABILITY, дуже довговічна завдяки високоміцному каучуку, стійкому до стирання. Підошва виготовлена за технологією FLEXO, яка передбачає ергономічний дизайн ліній вигинів стопи для плавного переходу від п'яти до носка під час зіткнення з поверхнею. У п'ятковій зоні вигин відбувається тільки в підошві, при цьому верхня частина залишається нерухомою, максимально підтримуючи стопу, а також забезпечує природне зіткнення з поверхнею і зручність. Підошва також покращена за допомогою системи ROTATION, яка полягає у наявності деталі особливої геометричної форми для полегшення поворотів. Це допомагає уникати травм коліна та щиколотки.
Підошва TURF PHYLON 2015 виготовлена із попередньо формованого матеріалу Phylon 45 Shora. Він розділений на дві щільності: м'якша у передній частині взуття і більш жорстка у середній частині. Включає в себе технологію PULSOR, для амортизації, що складається зі шматочка гелю, що поглинає удар стопи та підтримує імпульс.

Оригінальні футбольні сороконіжки Joma Top Flex TF (TOPW2201TF)

Артикул TOPW2201TF
В наявності
2 490 грн
3 190 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Розмір
Замовити швидко
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

 

  • Готівкою при отриманні по предоплаті 150грн.
  • Через Privat24 або іншим банком.
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.
  • Детальніше про оплату.
  • Гарантія від виробника 1 місяць
  • Сертифікований товар

Якщо з яких-небудь причин замовлення не виправдало Ваших сподівань, у Вас є 14 днів на повернення або заміну.

Вгору